stormflod – dagen efter

Selve stormfloden/2017 var så uvenlig at foregå efter mørkets frembrud og i hjernelammende kulde, så det kom der ikke særlig meget materiale ud af.

Men efterfølgende jeg fik uventede gave at have min arbejdsdag aflyst – efterladende mig med en helt fri morgensund hvor jeg allerede var i tøjet og på Farø. Dog ikke med kamera, så det måtte jeg lige retur til Vordingborg efter.

Men jeg fik et snap af noget frossent vand, også kaldet is, på steder hvor det ikke burde være – det ved man, hvis man er lokalkendt på Farø – med to pæne broer i baggrunden.

Det kan man da også kaldet en indsats. det blev ikke til så meget mere, for det var stadig hjernekoldt og jeg havde ikke fået det varme tøj på. Jeg havde jo planlagt dagen og påklædningen til at sidde i en varm bus.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s