behandling

I nat stod jeg nede på borgerservice. The Ghost Whispere var blevet skrankepave på kommunen og næste tur i køen var en afdød… myrdet brutalt med en økse fastsiddende i kraniet.
Sagsbehandler: Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Spøgelse: Jeg er blevet myrdet, og vil gerne have retfærdighed. 
Sagsbehandler: Det var noget af en anmodnig. Hvordan kan du være sikker på at du er blevet myrdet?
Spøgelset: Jeg har en økse i hovedet… og jeg er ret vred.
Sagsbehandler: Nu kunne det jo godt være, at du selv havde gjort det, og så har du ikke krav på assistance. Iøvrigt er det en alvorlig anklage, at beskylde andre for at myrde een.
Spøgelset: Men jeg har jo ikke hugget økset i hovedet på mig selv. Prøv at se hvor den sidder. Det er jo fysisk umuligt.
Sagsbehandler: Du kunne jo have fået hjælp til det, og så taler vi altså socialt bedrageri. Det kunne jo også være at du selv havde været ude om det. Selvforskyldte dødsfald har heller ikke krav på opklaring.
Spøgelse:…. selvforskyldt?? Jamen… jeg har ikke gjort noget, jeg gik i seng levende, og vågnede op død. Så det må enten være min kone eller en indbrudstyv.
Sagsbehandler: For det første bliver jeg nødt til at bede om noget dokumentation for at du er død, og for det andet skal jeg se beviser for at det er anden part der er ansvarlig for din skade.
Spøgelset: Hvordan gør jeg det?
Sagsbehandler: Tja, en dødsattest ville være en god start, og en kopi af politirapporten. 
Spøgelset: Men… du er den eneste der kan se og høre mig.
Sagsbehandler: Nu er det jo ikke det offentliges ansvar og opgave at rende rundt og holde borgerne i hånden. Du må selv udvise lidt initiativ. 
Spøgelset: Jamen…
Sagsbehandler: Næste

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s