det hårde slid

05-0063

05-0063

Jeg havde kørt nogle børnehave klassen til Stege, Møn og havde godt 3 timer inden de skulle hentes igen.

Et lille svip til Nyord, det dur altid. På vejen stod nogle får, de er da også ret pæne. Men SKYERNE. De var fantastiske. Jeg skulle virkelig tage mig sammen, for at overholde standsningsreglerne inden jeg fik sat bussen pænt så langt til højre jeg kunne komme. Og ikke umiddelbart før eller på bakken, men lige efter toppen, så de andre havde bedst muligt udsyn til modkørende.

Altså – det er jo lige før man aller får skudt noget!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s