i sus og dus – også kaldet stormflod

Jeg havde lige fået en ny dims og sad og rodede med den, da jeg fik en besked fra en veninde omhandlende “masserne”. Jeg blev lidt forvirret og spurgte ind til de “masser” hun tilsyneladende skulle se på.

Det viste sig, at alt imens jeg havde været optaget af min nye dims, så var vandet krøbet op på land i det ganske land. Stormen var udeblevet, men floden var en realitet. Vejrstationerne underholdte folket.

Traditionen tro – når politiet frabeder sig at folk går udenfor – fik jeg udgangsforbud. Men efter at have lovet højtideligt at jeg ikke ville gøre noget (direkte) dumt, fik jeg lov til at trille ud og se på “masserne”.

På Bogø fik jeg et lille glimt af de problemer andre byer måtte stå med. Men det fik mig også til at tænke på, at ved mindre huser og veje direkte står under vand, så er flod faktisk ikke noget specielt interessant fænomen. Ebbe er fascinerende, fordi jeg pludselig kan se noget, der almindeligvis er skjult. Men flod er bare…. højt vandspejl.

Anyway. Jeg var kommet til stedet, klokken var mange og det var afsindigt koldt, så det var bare med at få det bedste ud af situationen. Jeg var for træt til at tage et andet sted hen – og mørket gjorde det også lidt ligegyldigt.

Men det blev da til et par stemningsfyldte billeder – med høj vandstand.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s