city club

Jeg har en veninde, som har en kæreste, der har en bar.

Han skulle bruge nogle nye billeder af baren, så festede jeg lidt med.

Efterfølgende fik jeg forespørgsel på, om at et af billederne kunne laves som puslespil. Det har jeg aldrig prøvet før, så det blev sat i værk, og jeg er ret spændt på resultatet.

3 thoughts on “city club

  1. Så kom pakken! Noget hurtigere end forventet. De er hurtige til at trykke puslespil i midten af Tyskland, hvor det tilsyneladende er produceret. Folien er brudt, og brikkerne taget i øjesyn. Umiddelbart er min spænding i forhold til om opløsningen var god nok indfriet. Glæder mig til at vende bunden i vejret på æsken, sprede brikkerne ud over hele bordpladen og komme igang. Skal dog lige over en børnefødselsdag først.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s