svangerskab 2

Før nytåret fik jeg portrætteret indpakningen på den kommende øbo. Nu er hun så leveret – og eftersom jeg er helt pjattet med følgetoner, var det skønt at få lov til at skyde det nyeste ø-medlem velkommen. Det blev til en ret lang serie, ret nemt med fotogene modeller. Her har jeg valgt 3 ud til jer.

Desværre er det ofte sådan at det er Mor/Barn og søskende der er flest billeder af. Om det skyldes at det er Far der så tager dem, skal jeg ikke sige. Men jeg syntes det er synd. Kombinationen af skægstubbe og baby er helt vidunderlig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s