noget af det jeg glemmer

Det er jo lidt paradoksalt, det her. For jeg elsker at fotografere. Jeg bruger ret meget tid på det. Og jeg får dem da også lagt ind i computeren… og så glemmer jeg dem ofte. For det er ikke det, at sidde og manipolere billeder – computer arbejdet, jeg tænder på. Faktisk, foretrækker jeg at lave al arbejdet I KAMERAET. Men sådan er verden ikke indrettet. Man er nødt til at “fremkalde” dem. Lige rette på lyset. Evt lægge ekstra skarphed på osv.

Og det er sgu ærligtalt ikke altid at jeg gider det… der er også en opvask der skal klares. Så jeg har MANGE fotos liggende, som jeg ikke har fået gjort noget ved.

Så skete der jo alt det her med Google. Og pludselig var der en del fotos som jeg blev mindet om. – Jeg fik også inspiration til hvordan de kunne komme til at se ud… Så gik der en dags tid med det – og det var vældigt hyggelit.

Tak for det Google.

Men derfra skal de så lægges ind her – Før får I dem jo ikke at se – Puha…. Så i får lige en spandfuld. Så er vi… næsten up-to-date. Der ligge en håndfuld fra da jeg var i Odense og venter. Måske får jeg kikket på dem i indeværende år. Ellers må i minde mig om det.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s