når google deltager

Jeg har sat Google til at sikkerhedskopiere mine fotos. Godt nok bliver de oploadet i et mindre jpg format,- men så forsvinder de da i det mindste ikke totalt.

På et tidspunkt fik jeg besked om, at der var nogle billeder med “effekt” klar. Min umiddelbare tanke var, at “fotos i effekt” klart var min opmærksomhed værd. Især når nu, det var mine egne pusbørn… måske havde de det skidt, derude på internettet, og det var derfor de “var i effekt”…

Det viser sig så, at Google åbenbart har noget billedredigeringsautomatik kørende. For nogen, havde pillet på mine fotos… fx havde nogen samlet adskillige fotos sammen til et panoramabillede…

Jow da. Det var sådan set også den oprindelige tanke, da jeg optog dem. Men jeg havde da tænkt at jeg selv skulle sidde og bikse med det. Men det har Google altså gjort – af sig selv.

Systemet har også pillet på en masse andre. Og det er langt fra alle “effekterne” jeg er enig i. Så jeg måtte jo selv til tasterne og gen-redigere det redigerede. Jeg er heller ikke sikker på, at jeg syntes det er ubetinget fantastisk, at det foregår.

Jeg syntes heller ikke det er dropdead forfærdeligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s