odense

Jeg var fornyligt i Odense med arbejdet. Vores 6 kl. havde vundet regions afdelingen i Smart-Parat-Svar konkurrencen. Så udover en tur til Sommerland Sjælland, skulle de give møde i Odense til den afsluttende del. Jeg tror ikke jeg pt må fortælle hvem der vandt. Konkurrencen bliver produceret i samarbejde med TV2, og så må man jo ikke sige noget, før det har været i tv.

Anyway…. der er ganske enkelt grænser for hvor længe jeg kan sidde i et lokale med 200 unger, så jeg dullede op til min vogn, og på vejen havde jeg kamera tændt. Ikke fordi det er noget specielt, men jeg ved at mine lokale venner, gerne vil se deres by! Må kommer der mere senere. Dette er jo ikke de eneste tre optagelser jeg lavede.

Jeg er endnu ikke helt tilfreds med udtrykket, så de bliver nok glemt ændret senere.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s