odd-job

For det meste har jeg et ret fredelig job. Jeg er ansat under flexjob ordningen, så det giver ret meget sig selv. Ikke for meget hurlumhej til mig. Men ind i mellem springer begrebet “odd-job” mig i hu. Særlig i tiden op til “Efterskolerne dag/aften”. Det er en udmærket funktion, hvor alle efterskoler officielt har åbent hus for potentielle kunder.

Men der skal jo skabes opmærksomhed omkring det. Og eftersom landets medier ikke oplyser befolkningen om eventen, så må vi selv gøre det. Resultat af vores bid af kagen, har været, at jeg har kørt sjælland og øerne rundt og hængt plakater op. Festlig, folkeligt og fornøjeligt. Jeg tog konerne med,- bare for selskabets skyld!

“Konerne” spørger du foraget. Jamen dog. Træk vejret menneske. Jeg er ikke bigamist. Den ene er jeg gift med, og den anden bor sammen med sin mand Allan. Men når hun har egen nøgle til huset, ved hvordan opvaske- og tøjvaskemaskinen virker, har pudset alle vinduer i huset og man ikke har sex med hende, så det sgu nærmest et ægteskab!

Picture 2014-01-16 10_19_06

Så nu kan jeg erklære for det ganske folk, offentlig og officielt. Der er saftsusme mange flækker i dette land! Og de har alle en sportshal. Også der hvor tænker: Hvad skal de dog med den? Men Danmark er et sportsland. Hvordan vi så også er fede, kan jeg ikke lige få til at hænge sammen.. hø hø.

Jeg kan fortælle er hallerne ligger med ca 15 – 20 minutters kørsel imellem hver, spredt ud over landskabet. Ok.. som I kan se på kortet, så har jeg ikke været i ALLE haller… Endnu. Det skal nok komme. Men hvis du ser en grøn stjerne i nærheden af dig, så tjek ud – Der skulle gerne hænge en plakat fra Idrætsefterskolen Grønsund med tilhørende brochurer. (Brochurerne må du gerne tage med hjem)

Kone 2 og jeg tog Falster/Lolland. Vi var sågar helt ude ved Danmarks sydligste punkt. Bare fordi vi nu alligevel var i området. Lidt turist må man godt være. Man måtte dog ikke køre helt ud, og vi kunne ikke forlade bilen for bare blæst.

Gedser

Nå ja. Tjek min nye signatur tegning. Den har Nevøen lavet til mig. Jeg overvejer om den skal tilføjes en MFØ tekst, men jeg er ikke helt sikker endnu. Og hvis der er nogen derude, der ved hvordan man laver et “automatisk lag” i Elements eller PS, så sig lige til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Gedser

Og naturligvis lige kysten. To versioner. ÅÅHH… Jeg har fundet ud af, hvordan man blæser farverne op. ER jeg ikke bare dygtig ?!?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s