østens vind

Hold nu kÆÆÆÆÆFt. Hvor er det koldt. Når østenvinden blæser, ligger huset blottet og al varmen render af gårde, så jeg udover mit almindelige møg, må  ifører mig badekåbe, tøfler og kat for at kunne holde varmen. Om lidt går jeg ud og tømmer varmtvandbeholderen ud over mig. Det plejer også at hjælpe lidt. Som i nok kan regne ud, har begrebet “russerinversion” intet med… osv. at gøre, men handler udelukkende om temperaturen i huset, og det er ikke for romantikkens skyld at stearinlysene blafre.

Mine lidelser til trods, har jeg alligevel produceret to billeder til jer. Skarn! I tænker slet ikke over hvilke lidelser man går på, bare fordi en nu alligevel var på Bogø – og der er jo så pænt.

Den ene vej

Den ene vej

Den anden vej

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s