i kommunens vold – fortsat

08-0031Note til mig selv: Når nu det har regnet, og jeg har tænkt mig at tage ud og fotografere på en byggeplads,så er det en knaldgod idé at tage gummistøvler på, istedet for at hoppe tur-til-tur i skindsko. De er stadig ikke blevet rene!

Note til mig selv 2: Det er en ret god idé at huske hvilke vinkler jeg brugte sidste gang, så man uden problemer kan se forandringen fra foto til foto. – Kunne med held faktisk skrives ned.

På den anden side, så er det den slags detaljer man plejer at få penge for at huske. Dette er gratis fornøjelser.

Jeg blev i dag præsenteret for en vidunderlige hjemmeside. Jeg har lige været på besøg hos kusine Karen, som spurgte ind til fotodroneprojektet, og da jeg forklarede hvad det hele gik ud på, fortalte hendes mand Torben om miljøportalen.dk

Det er da nok det mest vidunderlige nørdede jeg længe har oplevet. Prøv selv og se: LINK

Der er til flere timers underholdning for lille mig og Tiger!

Dem der ikke gider den slags luftbilleder gennem tiden, kan klikke på billedet til venstre, så skulle der gerne komme nogle flere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s