på tur med far

Jeg kan ikke huske, om jeg har nævnt det før. Men min interesse for foto kan jeg spore tilbage til min far. Det var altid sjovest at se dem han havde taget af en speciel dag. Jeg har en fotomappe med, hvad jeg tror er min 2 års fødselsdag, og man kan næsten følge mine vaklende skridt rundt om picnictæppet. Så tæt er serien taget.

Da jeg fik råd til mit første SLR-kamera og han en dag var området, blev jeg promte slæbt med ud i bilen, og så kørte vi på fototur! Han fortalte vidt og bredt om foto og beskæring. Dyrs opførsel og hvad man IKKE skulle gøre, hvis man ville fotografere fugle! Pludselig fik han øje på en musvåge, sagtnede farten, pegede og spurgte om jeg var klar – Det var jeg sjældent for jeg så ikke så langt som han. Men det var en dejlig tur. Senere fik vi begge digitale kameraer, og det er noget af en udfordring når man er røget op på 70+. Men han klør på og er en fest at være sammen med.

En anden ting han også har lært mig er, at værdsætte et godt fyrværkeri. Heldigvis bor vi begge indenfor en rimelig afstand af Tivoli, og når de nu giver en forestilling hver aften op til nytår, så er man et skarn, hvis man ikke smutter ind og ser om man kan lave noget ud af det.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s