i kommunens sold

I sommers blev der for første gang i kommunens historie afholdt Broløb 2013. Dvs. at man lukkede det sydgående spor på Farø broerne og lukkede en masse løbere over.

I den forbindelse fik “Kommunen” den gode idé at indlede et samarbejde med de lokale fotoklubber. Således blev medlemmerne akkrediterede fotografer med lov til at rende rundt på broen! Det kunne jeg ikke stå for, og eftersom jeg alligevel havde gået overvejet om jeg skulle melde mig ind igen, blev det dråben og jeg skyndte mig at betale kontingentet.

For noget tid siden, var der bud igen. Vordingborg Kommune har overtaget en stor grund på Solbakkevej og nogen havde født ideen om at til hele forløbet skulle dokumenteres. Fra “mark-tid” til nutid. Så spørgsmålet kom om det var noget vi ville være med til.

Der gik ikke lang tid, inden jeg også havde fået albuet mig ind i den historie!

Jeg fik den idé at man måtte kunne klistre et kamera under en legetøjshelikopter, og vupti, så fik vi luftfotos.

Det viste sig, at Karsten Nielsen fra Fotocentret Vordingborg har en fotodrone… Det viste sig så også, at pladsen ligger for tæt på både vej og andre bygninger til at man må flyve med den. Heldigvis fik vi taget et par billeder,- i god tro. Men vi er gået i tænkekassen igen.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s