jul -1

Jul høre sammen med gaver, gaver hører sammen med indpakning. Jeg hører ikke sammen med gaveindpakning!

Da jeg i sin tid mødte Konen, pakkede jeg alle gaver ind i staniol, fordi, det kan man kramme på. Det miljøbevidste kvindemenneske kommenterede det overhovedet ikke, hun rakte bare hånden ud, tog gaven og pakkede den ind i pænt papir med gavebånd om.

Den løsning har fungeret fint de sidste 13 år. Jeg finder en gave, lægger den på spisebordet, og VUPTI så genopstår den pludselig med papir og bånd omkring.

Lidt ligesom mit vasketøj. Jeg smider det på gulvet, og VUPTI, så ligger det rent på spisebordet. Lige til at lægge i skabet.

Spiseborde er en genial opfindelse!

Gaverne! Ja… de ligger på spisebordet, klar til at blive pakket i bilen, og medbragt til juleaften med resten af familien, sammen med sovs, and og waldorfsalat til 12 personer.
Men så ringede telefonen….
Kernefamilien har fået roskildesyge, (stakkels dem, to små børn med opkast og splinterskid er kun noget man ønsker for folk man absolut ikke bryder sig om) så satellitfamilien bør passe sig selv.

Spørgsmål der skal afklares, før en funktionel plan B kan udformes:
1. Hvor meget and kan to katte spise?
2. Hvor vigtig er hjemmelavet rødkål – i virkeligheden?
3. Hvad kommer der i fjernsynet?
4. Har vi nok slik i huset?
5. Hvor stor en smitteradius har roskildesyge? Kan man nøjes med at stikke børnenes gaver ind af døren, eller skal de kastes over hækken?

Alt imens jeg tumlede med disse eksistentielle spørgsmål, tumlede Konen med bilen. Som lillejuleaftensgave havde hun fået et nyt bilbatteri. Det skulle sættes i og systemet afprøves, og så kunne hun lige klare et par ærender undervej.

Som lillejuleaftensgave fik jeg et slæbetov, og det blev ligeledes taget i brug med det samme. Som publicservice kan jeg fortælle at det tager lidt over 45 minutter at køre 21 km med 30 km i timen.

For “#¤%&/(! jeg ser frem til nytår!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s