jul -4

Søsser havde fået en tur til Lübeck julemarked i fødselsdagsgave. En vældig heroisk beslutning, jeg fortrød en anelse på selve dagen. Jeg været så forudseende at indgå alliance med Konen og Bedste Veninde 006. Lidt aflastning og flere øjne ville være en fin hjælp, når Houdini skulle sættes løs på den anden side af grænsen.

Jeg havde glemt at der var juleafslutningsfest på både konens og venindes arbejdspladser dagen før turen, så dem hentede jeg hjem sent om natten. Pænt tillakkede. Så de startede dagen med chips, cola og hovedpinepiller.

Vel ombord på færgen, tøffede de to velmøre småhelte ned i cafeteriet for at tømme en kaffeautomat, imens forsøgte jeg at sikre at supermarkedets indhold forblev hvor det var. “Vi kommer igen” blev mit nye mantra, og jeg kan det i søvne.

Selve opholdet i Lübeck var en succes! Kriterierne var: Alle kommer med hjem, de medbragte 200 € skulle bruges.

Alle andre hændelser er mindre detaljer der kan bearbejdes i terapi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s