udstilling på præstø bibliotek

Jeg er åbenbart igang med en god føljeton, for hele september 2015 hænger der ti billeder fra Panteren på Præstø Bibliotek. Karsten Nielsen står for et par stykker, resten er fra undertegnede. De to foregående udstillinger har fokuseret på de fysiske rammer, ombygningen et par enkelte af de IPS arrangementer der har været holdt på stedet før “åbningen”.

Den kom så i form af en kæmpe koncert med Dizzy Mizz Lizzy i april 2015. Stars havde vendt Panteren på hoved, og formået at få skubbet den fantastiske lyd, som Stars er kendt for, ind i en industrihal. Alle der har været til halfest, ved hvor fuldstændig ganske katastrofalt et lydbillede kan tegnes imellem betonpiller.

Men de gjorde det! Koncerten var en succes. Den blev hurtigt fuldt op af en koncert med Queen Machine, og Pink Floyd Project i maj.

For at holde den røde tråd i forhold til den kontinuerlige ombygning, er der også to billeder af udgravningen til den nye kunstgræsbane – den første af sin slags i kommunen (har jeg fået af vide)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s