åbningsdagen er kommet

Så er der endelig sat offentlig deadline på. Banneret er i hvert fald sat op, og der inviteres til åbning på Panteren lørdag den 20 september 2014, kl 12 – 16. Solbakkevej 56, Vordingborg. Det betyder også at det jeg har lusket rundt med det sidste lille år, skal sættes på print og vises frem.

Jeg er ret spændt på reaktionen… Det er jo “bare” tomme betonlokaler under renovering. Men sådan lød opgaven “Dokumentation af renoverings arbejdet – Vi vil gerne kunne se forskellen på før og nu”. I princippet kan det jo klares med et par knips med mobilkameraret. Så for min egen fornøjelse har jeg forsøgt at bidrage med lidt stemning hist og pist.

De er trykt 10 stk i A2 og 5 i A1 på Central Trykkeriet i Vordingborg. Min fotopushers udstyr var brudt ned, så jeg måtte søge ud i byen. Til udstillingen den 20 september, er der også bidrag fra Bjarne Christensen: 5 stk i A1 og jeg har lavet en diasfilm, som jeg vil have kørende på en projektor. Også med bidrag fra Vordingborg Fotoklub. De kan alle ses på siden Projekt Panther Plast. Der er masser af billeder som er fine og set i projektets lys relevante, men som ikke nødvendigvis kræver print for at fortælle historien.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s