helt ude i skoven

Nevøen ringede og spurgte om vi skulle finde en dag og hænge ud… Han savnede en grand familié festivitas. Intet kunne være nemmere. Først den ene fødselsdag, så den anden og tredie weekend kunne vi rende i skoven. Tre generationer blev trommet til kalenderen og da lørdag oprandt stod far(far) og jeg og kikkede på hinanden i Rådvad. Ungerne enten sov, tog ikke telefonen, eller sad i et tog. – Det er ikke nemt – men ok. Vi kunne lige skyde et dyr, og så køre til Kbh og hænge ungerne senere på dagen. Så begyndte det at regne…. Vi fik dyret!! Det er iøvrigt første gang jeg har oplevet en kronhjort brøle af mig. Kan ske, vi var lidt irriterende. To knipsende stalkere, der rendte efter ham. Men efter turen igennem flodmasserne, stok, sten, urt, busk og andet skjul droppede vi alt andet end den lige vej hjem og få tørt tøj på.

Så vi mangler stadig at hænge et par unger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s