panther plast er ikke død

Puha, det er godt nok længe siden jeg har haft tid til at pille på nogle af mine projekter. Og så handler dette indlæg såmænd bare om kommunenes “Solbakkevej – Panther Plast” projekt. Hvad kalder man det? Gammel vin på nye flasker,- eller er det omvendt.

Jeg render jo rundt deroppe med jævne mellemrum, men jeg skal jo også passe resten af livet, så de fleste fotos får lov til at blive liggende i fred og ro på drevet… Det er lige før nogen får lov til at overgå til evig hvile… R.I.P. får man næsten lyst til at messe.

Men så sad jeg var i gang med en femte opgave, og tænkte, imens dette her står og koger, kan jeg jo liiige nå at oploade et par af de der byggeprojektfotos. Værsgod

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s