scener fra en helt almindelig familie

Jeg er på arbejde. Første klasse er på udflugt til Den Blå Planet, og sidder bænket i skoletjenesten. Biologen står og forklarer om sanser. På korrekt pædagogisk vis spørger hun børnene ud om hvordan de bruger deres forskellige sanser. Hun kikker på en af drengene “Hvis nu der står en lagkage på bordet. Hvilken sans tænker du så, du bruger?” – Pause – “Så tror jeg nok mest jeg bruger sniger-sansen”

En sans der hermed er indført i mit univers på lige line med tilstanden “argument-resistent”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s