dublin

Jeg er ved at udforske HDR-teknikken og prøve om jeg (med tiden) kan hitte ud af hvordan ‘andre gør, når de gør det’. Udover fotografi, har jeg nemlig den hobby der hedder “hvordan fungerer det?”. Så da nogle venlige mennesker gjorde det muligt at tage til Dublin, VILLE jeg have fotostativet med. Desværre kunne det ikke være i kufferten, så det måtte med som håndbagage. Hov.. det var 5 cm længere end de tilladte mål. Der stod strengt at alle mål skulle overholdes, og man ville afvise det der ikke gjorde osv. Sædvanen tro, når det gælder om at bryde uvenlige regler og spille dum “det-vidste-jeg-ikke-er-du-sikker-på-at-det-også-gælder-mig?” kvinde, påtog Fruen sig at få det med i flyet. Der skete ikke noget. Så al fotogrejet røg på kabinehylden, og Fruen og Jeg fik blinket fornøjet til hinanden. –  Sikken et cirkus det kunne være blevet, hvis tri-poden skulle indtjekkes for sig selv.

Først var det min mening at jeg lige nu blot ville vise jer nogle fotos fra Sct. Patriks Katedral. ( Jeg aner ærlig talt intet om den. Min grumme plan med at besøge den, var udelukkende at fotografere.) Men uden at vide hvordan har jeg fået linket nogle andre HDR fotos til dette opslag, og jeg kan ikke lige hitte ud af hvordan jeg får dem fjernet igen. Uden at skulle slette dem helt.

Man klikket på billedet, og så kommer der en “næste” med pil frem i højre hjørne.

Navnet Dublin er  ‘Dubh Linn’, sammensat af det irske ord dubh = sort (farve) og linn = pool, eller: blackpool ved floden Liffey.

03-0077

03-0077

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s