04-0058

04-0058

Jeg var til 22 års fødselsdag i går, (lørdag. d. 12.10-13). Festligt og fornøjeligt! Jeg elsker min familie, og medregnet de forskellige konstellationer (man er vel moderne med skilsmisser, nye ægtefæller og deres børn), så giver “det nærmeste slæng” basis for en god fest.

Min ex-svigerinde’s-nye-mands-barn-med-ex-kone og jeg fandt sammen i et par timer omkring det medbragte kamera. Man skal ikke kimse af underholdningsværdien ved langtidseksponering på Nørrebrogade by aften.

Dette billede er taget med 30 sek. lukketid. Gustav stillede sig på plads, talte til 15 og hoppede væk.

Knægten fik selv nogle ret gode skud i søgeren, men indtil hans selv har fået udvalgt, redigeret og signeret værkerne kan jeg ikke så godt tillade mig at præsentere dem. – Håber han skynder sig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s